Uzunlu Atatürk İlkokulu

Vizyon: Yönetici,öğretmen,öğrenci,,veli ve personelimiz Sevinci ,mutluluğu,hüzünü paylaşsın,Ülkesine ve milletine faydalı olmak için tüm imkanları sonuna kadar kullansın,Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın istiyoruz.

Misyon: Öğrencilerimizi ATATÜRK ilke esaslarına bağlı,çağdaş,vatanını ve milletini seven,kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden özgüveni yüksek,insan hak ve özgürlüklerini,hoşgörüyü,demokrasiyi ve sevgi benimsemiş bireyler olarak yetiştirmek.

Saatler: 08.40-14-45
Isınma: Kaloriferle ısınmaktadır. Yakıt olarak kömür kullanılmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda satranç kursları devam etmekte olup bu alanda il ve ilçe düzeyinde derece alan öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda E-twinnig projeleri yürütülmektedir.

WEB - https://uzunluataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Uzunlu Kasabası Koç Mahallesi Atatürk Caddesi No24 Boğazlıyan/YOZGAT

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kasabamız Boğazlıyan ile Çandır İlçesi arasında bulunmaktadır.Kasabamızın kuzeyinde Karakuyu Köyü ,kuzeydoğusunda İğdeli Köyü,doğusunda Çandır İlçesi güneyinde Başhoroz ve Müftükışla Köyleri ile batısında Güveçli köyü ve Çalapverdi Köyü bulunmaktadır.

Adres - Uzunlu Kasabası Koç Mahallesi Atatürk Caddesi No24 Boğazlıyan/YOZGAT

Ulaşım Kasabamız Boğazlıyan ile Çandır ilçeleri arasındadır.Kasabamızdan Boğazlıyan-Çayıralan-Kayseri karayolu geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kasabamız Boğazlıyan ilçesine 15km.mesafededir.İl merkezine olan uzaklığı ise 105 km dir.